- Zahvala primljena: 360
marko87 napisao: B_ svaka čast, ja jučer od 14h pa sve do noći bacao bez bez ijednoga griza.
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ma nikakav gejmer. To je zajebancija sa ekipom. Jbg posao me poslao daleko od moraVargo napisao:
Ceco napisao:
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Ovo je tvoj kanal?
Pa ti si gejmer![]()
Molimo prijavite se
B_ napisao:
Ceco napisao: A ti je jadnu izmucis dobro. Ja ih sto prije rijesim da ne pate puno
Znam da nije najhumanije ali tako mi riba ispadne najbolje odkrvljena. Bijelu ribu u pravilu odmah bacam na led.
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marko87 napisao: Ja jutros za promjenu u Prapratno pošao malo i ludilo cijelo jutro. Zora ne toliko al od 8h krenulo na sve strane. Jigove pokušavao na sve moguće načine, po površini, malo ispod površine, po sredini,po dnu al ni da zaprati.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marko87 napisao: Nemam trenutno niti jednoga tms a max rapa imam u nekoj smedje bijeloj boji koja mi nikako nije za zoru a nisam dočekao da dodje sunce iznad mene ujutro jer je prapratno baš uvala i ne dodje sunce mislim prije 10h u luku dole. Probao sam par puta al mislim da je ona baš za vrijeme kad sunce malo obasja a ne za zore.
Molimo prijavite se
Hayabusu imam kick tail a jigpara imam. Isprobavam sve od arsenala što je na raspolaganju. Ujutro idem opet pa ću probati i sa voblerima.ninic napisao: To je to Marko, deset puta nista i onda kad krene, krene kako spada
Imas li mozda u arsenalu jack eye-a ili jigparu? Njih hvale, a cijenovno su jako prihvatljivi.
Molimo prijavite se
Ako ne budes istrazivao nikad neces naci dobra mjesta. Ljudi bas ne vole djelit svoja mjesta iz nekoliko razloga a glavni je taj sto ne zele nikoga zateci na mjestu kad konacno uhvate malo vremena i krenu u ribanje.marko87 napisao:
Hayabusu imam kick tail a jigpara imam. Isprobavam sve od arsenala što je na raspolaganju. Ujutro idem opet pa ću probati i sa voblerima.ninic napisao: To je to Marko, deset puta nista i onda kad krene, krene kako spada
Imas li mozda u arsenalu jack eye-a ili jigparu? Njih hvale, a cijenovno su jako prihvatljivi.
Jo mislim da nije flake ayu, slikam ti sutra i stavim sliku tu.
Ekipa jedno pitanje ako slučajno vidi tko od poznavatelja toga terena. Frend i ja sutra idemo cijeli dan na ribanje i nikako lokaciju izabrati. Mene odavno vuče poći na konavoske stijene ali nikako se nisam zaputio iz razloga što ne poznajem teren. Pa dajte savjet isplati li se poći i lutati dole jer sam na forumu jednom pročitao da je dosta nezgodno za naći većinu tih mjesta. Ili da se držimo provjerenoga da ne izgubimo jutro na vozanje po selima dole.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marko87 napisao: A znam da svi većinom skrivaju poste al računam da dole ipak ide dosta ekipe sa foruma pa samo neke odokativne upute.
A nema druge nego se držati provjerenih mjesta pa nekada kad bude loše vrijeme za ribanje poći u istraživanje 🙂
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marko87 napisao: To i jest najveći problem, mislili smo dobro uraniti i zaputit se iz Hercegovine. Al ipak ćemo negdje bliže da ne riskiramo toliki put. Ja ću poći ispitati teren kad budem sa curom u Dubrovniku.
Molimo prijavite se