- Zahvala primljena: 192
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Mladen Miletić napisao: Sve ovisi o tome kako radiš. Ako varalicu animiraš sa štapom rola će duže trajat. Ako varalicu animiraš rusko tehnikom (rolom) onda trebaš tenk Van Staal role
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
,Mladen Miletić napisao: Da moja žena zna koliko sam love ulupao u ribolovnu opremu ja bih bio ne sretno razveden nego sretno kremiran
Molimo prijavite se
AnalPheasant napisao: Drzi se Daiwe i Shimana osim ako te Hart ne sponzorira
Daiwu Oceano nemoj!! Najbolja rola za nekih 130€ ti je BG SW. Imas je na NordFishingu za 115€ na popustu. Postarina 15€. Ako budes narucivao javi na forum pa mozda netko uzme zajedno sa tobom i podijelite postarinu i imas rolu koja je i vise nego odlicna za novce.
Molimo prijavite se
zoki1 napisao:
AnalPheasant napisao: Drzi se Daiwe i Shimana osim ako te Hart ne sponzorira
Daiwu Oceano nemoj!! Najbolja rola za nekih 130€ ti je BG SW. Imas je na NordFishingu za 115€ na popustu. Postarina 15€. Ako budes narucivao javi na forum pa mozda netko uzme zajedno sa tobom i podijelite postarinu i imas rolu koja je i vise nego odlicna za novce.
Dali je ima u hrvatskoj za kupit?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Everyday normal guy napisao: Stavi si ovakav. Ili jos bolje te velicine ali crni od eve. Vidim da si esteta a taj super paše na ci4+
![]()
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Slažem svoj prvi shore jigging set i svaka pomoć je dobrodošla. To bi bila neka light shore jigging / spinning kombinacija u rasponu od 20-60 ili 20-80g (ili nešto u tom rangu) s kojom bi pokrio dvije discipline. Koristio bi isključivo manje jigove do 60g i veće voblere do 20cm.
Rola: Zapeo sam sa novi Shimano Stradic Ci4 + C 4000 XG FB. Kao prvo, prekrasno izgleda, ima odlične ocjene, idealan kapacitet špule (260m/0,25mm), 11kg kočnicu i sve to stane u 230g!
Štap: Prvi izbor mi je nešto od Major Craft-a. Nešto kao Major Craft Crostage CRK-962MH 20-60g, a drugi izbor mi je bio novi Shimano Blue Romance Power Game 20-60g. Međutim ne sviđa mi se kako Plava Romansa izgleda. Nije mi jasno zašto Shimano ne unese malo elegancije u izradu štapova? Pa nije to ne znam kakva investicija? Nekome nije bitno, ruku na srce, meni jest. Kad vidim kako izgledaju štapovi od Xzoge, Black Hole-a, MC-a, a kako od Shimana dođe mi plakat. Da ne spominjem Zenaq, Palms i ostale ljepotane. I nije mi jasno gdje nađu ovaj glupi font??? Kad bi stavio ovaj prekrasni crveni Stradic s nekom multicolor upredenicom na ovaj sirovo plavi Blue Romance izgledao bi ko peder sa zastavom Tajlanda
Dakle, treba mi lijepi štap. Upomoć
Molimo prijavite se