- Zahvala primljena: 324
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
I ja ne vidim link ali ga mogu vidit na sljedeci nacin - oznacim poruku idem gore desno na odgovori i onda na onu slicicu sa olovkom na papiru (edit) i onda vidis cijeli tekst koji je upisan sa navedenom web stranicom. Ako si me skuzioEveryday normal guy napisao: A ja jos uvijek na tapatalku ne vidim niti jedan link
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Nisam nikad tamo lovio niti s barkom a niti s obale. Sta kazes da je tamo duboko uz obalu? Koliko ? Ne znam koliko mora biti duboko da se isplati kupit oprema za jigging. Ako recimo mi imamo 2 pozicije a di i nema bas ribe se niti ne isplati kupovat oprema. Kod nas nema toliko dubina koliko i u dalmaciji pa je mozda zato razlog da nitko ne koristi tu tehniku (mozda ja nisam cuo/vidio).roko123 napisao:
Dado,Dado_pu napisao:
A svaka cast, znaci da se ulozeno isplatilo.zeusfaber napisao: Hvala
Jig je MC Jigpara 30g (Green Gold) / Ako se ne varam
Štap: Shimano Blue Romance Power Game 2.74m 20-60g
Rola: Okuma RAW II 55
Upredenica: Daiwa Tournament 0.20mm 300m Multicolor
FC: Seaguar FXR 0.43mm 1.5m
Čvor: FG
Kopča: Decoy Egg Snap 2
Jig: Jig para 30g (Green Gold) / Ako se ne varam
Lijepi udarac u 08:20h na cca 20-25m dubine. Teško je točno procijeniti jer jigovi od 30g svakako nisu za buru i kurenat ali mi smo Ludo More i baš nas briga
Ne znam kako bi to tu u puli funkcionoralo. Tereni nisu toliko duboki blizu obale - ima par lokacija ali nisam nikad vidio nekog da lovi ma jigging.
Si imao problema sa zapinjanjem za dno?
Što misliš o lokaciji - Marlera svjetionik u Ližnjanu? Čini se dosta duboko i prikladno za zubate zvijeri..
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Evo ovdje
Poštarina je 11,99€ (Dubrovnik)
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
AnalPheasant napisao: Nista od te tri makinje.. Nisu tko zna sta i ubit ce ih shore jigging. Uzmi rade novu Daiwa BG 4000H.
Inace di planiras uzet tu Xzogu? Ja bi ju istozoki1 napisao: Pošto ste me sad napalili na SJ ,u fazi sam nabavke ovog ljepotana, Xzoga rod Mastery MA-S100H2,vaša cijenjena mišljenja o istom.Za rolu sam mislio uzet:
www.maguro-pro-shop.com/hr/role/spinning-reels?product_id=3268
www.maguro-pro-shop.com/hr/role/spinning-reels?product_id=3674 (a i ova mi se mota po glavi)
www.maguro-pro-shop.com/hr/role/spinning-reels?product_id=3233
Molimo prijavite se
zoki1 napisao:
AnalPheasant napisao: Nista od te tri makinje.. Nisu tko zna sta i ubit ce ih shore jigging. Uzmi rade novu Daiwa BG 4000H.
Inace di planiras uzet tu Xzogu? Ja bi ju istozoki1 napisao: Pošto ste me sad napalili na SJ ,u fazi sam nabavke ovog ljepotana, Xzoga rod Mastery MA-S100H2,vaša cijenjena mišljenja o istom.Za rolu sam mislio uzet:
www.maguro-pro-shop.com/hr/role/spinning-reels?product_id=3268
www.maguro-pro-shop.com/hr/role/spinning-reels?product_id=3674 (a i ova mi se mota po glavi)
www.maguro-pro-shop.com/hr/role/spinning-reels?product_id=3233
Eto,Xzoga Mastery MA-S100H2 naručena danas,sutra stiže na adresu.Naručio sam ju iz trgvine EL-DA iz Bilja,1350kn,Tak da fazančiću slobodno nazovi i naruči primjerak.![]()
![]()
![]()
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se