- Zahvala primljena: 68
Mrak, mala osvijetljena uvala gdje je pretezno pijesak. Moguce cak da je neki sparid bio, u zadnje vrijeme sam vise fratra nahvatao nego saruna i pirki 😂.Barba87 napisao: Hmmm, moguće manja strelka...
Isto mjesto i pokušaj nekog manjeg površinca, pretpostavljam da je mjesto malo osvijetljenom, a svakako ovih dana je mjesečina taman za površince po mraku
Poslano sa mog P30 Pro koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Moze malo opsirnije, koja golemina je jig udica, kako si namontirao, kako si vodio igrao mamacBonzai42 napisao: Berkley gulp je jedno opasno oruzje! Jucer isao odveslati sa frendovim kajakom a budala uzeo ul stap. Otkinem Berkley gulp 3cm komad i direkt na ecogear jig udicu. Prvi zabacaj udarac, borba samo takva, vadim van oradelu od 20 deka. Brzo veslam prema obali da me cura slika s njom i dok je ona slikala ja sam odlucio vratit odmah ribu nazad u vodu jer je pocela bit malo osamucena. Veslam nazad na istu poziciju i bacam odmah gulp i udara jedan ljepi sur od cca 150g. Vadim ga i bacam ga nazad. Odmah 3. Zabacaj grize ova zvijer, dere mi cijeli sistem u vodu, vrh se savija kao da vucem strelku, rola svira ko singerica, i nakon ljepe borbe od 20s vadim ju van sav sretan. Ima oko 300 i nesto sitno grama u njoj, racunajte da ja imam rucetinu i riba je duza od 30 cm. Ljepo zapecacen dan, u 10 zabacaja 3 dobre ribe. Sad ce ljepo ocada na kupanje u jednu laganu juhicu s povrcem 😁
Poslano sa mog LM-G710 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Kako oslobodis pauke od udicu?Ceco napisao: Nažalost meni je Corona uništila godišnji pa nisam imao poštenih izlazaka sa jačom opremom.
Na kraju gravity pencil mi je spasio kakav takav ribolov.
Uhvatio sam desetak lubina, tridesetak šaruna, desetak oradi i tako ušate.
Pauka ni sam ne znam koliko jer sam imao osjećaj da samo tu ribu lovim u moru.
Mali rezime varalice je da sigurno lovi sve ali i je dosta zahtjevana i ako se opustite previše gubite je na dnu.
GoPro me je razočarao jer mi je pokvaren totalno a nije ni pola godine napunio. Srećom mogu dobiti zamjenski ali dosta toga nisam uspio snimiti :/
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Ceco napisao: Nažalost meni je Corona uništila godišnji pa nisam imao poštenih izlazaka sa jačom opremom.
Na kraju gravity pencil mi je spasio kakav takav ribolov.
Uhvatio sam desetak lubina, tridesetak šaruna, desetak oradi i tako ušate.
Pauka ni sam ne znam koliko jer sam imao osjećaj da samo tu ribu lovim u moru.
Mali rezime varalice je da sigurno lovi sve ali i je dosta zahtjevana i ako se opustite previše gubite je na dnu.
GoPro me je razočarao jer mi je pokvaren totalno a nije ni pola godine napunio. Srećom mogu dobiti zamjenski ali dosta toga nisam uspio snimiti :/
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Montaza na jig udicu, jednostavnije nemoze biti. Zabacim, pustim da propada nekih 5-10s ovisi o dubini pa zatim par puta lagano jedno 3-4 puta cimnem dok namotavam, pa pustin 2 sek da propadne i onda opet ili tako ili tresem lagano vrh stapa, to mi zasad najbolje privuce ribu.igork napisao:
Moze malo opsirnije, koja golemina je jig udica, kako si namontirao, kako si vodio igrao mamacBonzai42 napisao: Berkley gulp je jedno opasno oruzje! Jucer isao odveslati sa frendovim kajakom a budala uzeo ul stap. Otkinem Berkley gulp 3cm komad i direkt na ecogear jig udicu. Prvi zabacaj udarac, borba samo takva, vadim van oradelu od 20 deka. Brzo veslam prema obali da me cura slika s njom i dok je ona slikala ja sam odlucio vratit odmah ribu nazad u vodu jer je pocela bit malo osamucena. Veslam nazad na istu poziciju i bacam odmah gulp i udara jedan ljepi sur od cca 150g. Vadim ga i bacam ga nazad. Odmah 3. Zabacaj grize ova zvijer, dere mi cijeli sistem u vodu, vrh se savija kao da vucem strelku, rola svira ko singerica, i nakon ljepe borbe od 20s vadim ju van sav sretan. Ima oko 300 i nesto sitno grama u njoj, racunajte da ja imam rucetinu i riba je duza od 30 cm. Ljepo zapecacen dan, u 10 zabacaja 3 dobre ribe. Sad ce ljepo ocada na kupanje u jednu laganu juhicu s povrcem 😁
Poslano sa mog LM-G710 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Kako vodis Gravity-a? Isto ko i jig ili?Ceco napisao: Gravity tone kao kamen.
On je neki hibrid jiga i pencila. Ni jedan Ryuki ne toni tako.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Micro jigging 😜Zdenko napisao: Pa lov sa 8 gramskim jigovima se isto zove spin.
Molimo prijavite se
Ceco napisao:
Micro jigging 😜Zdenko napisao: Pa lov sa 8 gramskim jigovima se isto zove spin.
Molimo prijavite se