- Thank you received: 802
Brancin na spinning
Ceco wrote: Probaj dobiti da ti silikon bude bez promjene u obliku tijela. Sad ti je malo uvijen.
Loviti će ali neće imati najbolji mogući rad.
Probaj ocijeniti gdje ti je idealna točka izlaska udice da ga jig glava ne mota u obliku udice.
Mislim da bi ti čak kraća udica bila više idealna.
Možeš ga ostaviti i ovako ako ti se ne da mučiti dodatno.
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
I ja mislim da bi kraca udica bila bolja.
Rogi ribaru !
Please Log in to join the conversation.
Ovdje od 0:20 počni gledati pa da znaš otprilike procijeniti gdje udica treba izići.Također je prikazano par montaža.
Lubini dosta zainteresirani za njom, puno više nego za slavnim patchinko 100 ( dvije boje isprobane).
Dvi realizacije, Al oba su dosta maleni bili, taj sa slike i jedan malo veći (30tak deka), Al ipak jedno bacanje keitech silikona na 7 grama jig glavi fin komad, oko 80 dg.
Dok ne padne neki fin komad na ovo i slično, za mene silikon ostaje zakon za lubeška 😁
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
Barba87 wrote: Sinoć napokon bez straha od strelki testiranje spasam lure iglice (ručna izrada)
Lubini dosta zainteresirani za njom, puno više nego za slavnim patchinko 100 ( dvije boje isprobane).
Dvi realizacije, Al oba su dosta maleni bili, taj sa slike i jedan malo veći (30tak deka), Al ipak jedno bacanje keitech silikona na 7 grama jig glavi fin komad, oko 80 dg.
Dok ne padne neki fin komad na ovo i slično, za mene silikon ostaje zakon za lubeška 😁
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
Silikon je za po noci bolji, a po danu bi povrsinac trebao bolje raditi, naravno ovisno o uvjetima...
Mada, mjesto gdje sam zadnjih dana dobro lovio lubina je fino osvjetljenja šetnica, svjetlost baca do 10 tak metara na more.