- Thank you received: 340
Brancin na spinning
2 years 4 months ago - 2 years 4 months ago #26636
by Paragon
Replied by Paragon on topic Re:Brancin na spinning
Sasac koji gosen i koji varivas?
Imam kairikija i nije uopce losa upredenica.
Doduse varivasa nikad nisam imao ali imam gosen na inchiku stapu, ygk imam isto na jigging stapu i j braid na spin stapu.
Imam kairikija i nije uopce losa upredenica.
Doduse varivasa nikad nisam imao ali imam gosen na inchiku stapu, ygk imam isto na jigging stapu i j braid na spin stapu.
Last edit: 2 years 4 months ago by Paragon.
Please Log in to join the conversation.
2 years 4 months ago #26637
by sasac
Replied by sasac on topic Re:Brancin na spinning
VARIVAS High grade X8 i Gosen Casting. Shimano kikiriki sam uzeo zadnju, s obzirom da je na stradicu loop-ovi koji se stvaraju su do nje. Def se vraćam nakon nje na VARIVS ili ću probati YGK.
2 years 4 months ago #26639
by Paragon
Replied by Paragon on topic Re:Brancin na spinning
hmm bas cudno ja sam dobio cvor na njoj jedno-dvaput (moglo se otpetljati jer nije bas gnijezdo bilo nego malih 4-5 cvorova)i to kad sam prebacivo sa teskih na lagane varalice i obratno dok je bila bas nova ali od kada se malo izradila niti jedan jedini problem sa njome...
2 years 4 months ago #26640
by Bonzai42
Replied by Bonzai42 on topic Re:Brancin na spinning
Pustite Sasu, kasnije kuka da ga je strah loviti strijelke sa 0.12 spagom 
Mene je fascinirala daiwa jbraid multicolor 0.16mm. Iako na UL stapu imam kastkingovu spagu 0.09mm za koju mogu rec da je odlicna sto se tice cvrstoce, zabacivanja i cak s novom spagom po buri i varalicama od nekih 3g nisam dobivao petljanje spage, a varalice letike u tri ljepe...
Ako mislis bacati varalice od 10 do nekih 25g ja bi svakako isao na 0.16, pa mozes kombinirati i za jacu ribu. Ako mislis bacati ono sto brancin voli, a to su varalice do nekih 15g onda idi na sto tanju spagu tipa 0.10 ili 0.12.
Poslano sa mog LM-G710 koristeći Tapatalk

Mene je fascinirala daiwa jbraid multicolor 0.16mm. Iako na UL stapu imam kastkingovu spagu 0.09mm za koju mogu rec da je odlicna sto se tice cvrstoce, zabacivanja i cak s novom spagom po buri i varalicama od nekih 3g nisam dobivao petljanje spage, a varalice letike u tri ljepe...
Ako mislis bacati varalice od 10 do nekih 25g ja bi svakako isao na 0.16, pa mozes kombinirati i za jacu ribu. Ako mislis bacati ono sto brancin voli, a to su varalice do nekih 15g onda idi na sto tanju spagu tipa 0.10 ili 0.12.
Poslano sa mog LM-G710 koristeći Tapatalk
2 years 4 months ago - 2 years 4 months ago #26641
by sasac
Replied by sasac on topic Re:Brancin na spinning
Ispravak netočnog navoda, dotična upredenica je 0.10 mm i definitivno nije namjenjena za popere od 40 grama I strijelke od 3 kg+
A vi mladiću s ovakvim stavom bi mogli provesti godinu bez strijelki s obzirom da ste veoma drski prilikom javnog nastupa :lol:

Last edit: 2 years 4 months ago by sasac.
2 years 2 months ago #27134
by Barba87
Replied by Barba87 on topic Re:Brancin na spinning
Iako se cijelo ljeto mogu loviti, sezona lubina lagano starta, moj prvi upis ove "službene" sezone 😁😁
Tražeću strelku po Neretvi odlučim žrtvovati silokon i montiram 12 cm carpologija slim fish plavi sa šljokicama, usput, najjeftiniji što sam ikada kupio 14 kn 6 komada, jedino njega imam na 6/0 10 g jig glavi, 2-3 bacanja prema sredini rijeke, bezuspješno, pustim silikon niz kurenat, i krenem ga izvlačiti lagano dok ga voda iznosi prema rubu/ krovima, skužim da silikon ima strašnu vibraciju, kao da rapalu vučem, nije dugo trebalo da privuče ovoga macana i natjera na napad.
Snažan udar, pa drill 30 tak metara niz rijeku, nakon 2-3 minutice imam slomljen sak i lubina od 3 kg vanka😃😃😁😁
Osobni rekord oboren, ruke lagano dolaze sebi ( od šoka više nego borbe)
Štap okuma hexana 2.83m ?? -?? g
Rola okuma epixor 30 xt
(lagano je pročangrljala nakon ove ribe)
Funn fact o štapu, to je bio od djevojke štap koji je neslavno završio udarcem od rub mola, pa mi ga žao bilo baciti, a izašla je nova hexana i gornja sekcija više nije dostupna u trgovinama. Pa je štap dobio treću sekciju, i tako porastao za 13 cm, gramaža je tu negdje kao i prije,(10-35), a snage, na moje iznenađenje, vadeći ovoga lubina mu nimalo ne fali.
Poslano sa mog P30 Pro koristeći Tapatalk
Tražeću strelku po Neretvi odlučim žrtvovati silokon i montiram 12 cm carpologija slim fish plavi sa šljokicama, usput, najjeftiniji što sam ikada kupio 14 kn 6 komada, jedino njega imam na 6/0 10 g jig glavi, 2-3 bacanja prema sredini rijeke, bezuspješno, pustim silikon niz kurenat, i krenem ga izvlačiti lagano dok ga voda iznosi prema rubu/ krovima, skužim da silikon ima strašnu vibraciju, kao da rapalu vučem, nije dugo trebalo da privuče ovoga macana i natjera na napad.
Snažan udar, pa drill 30 tak metara niz rijeku, nakon 2-3 minutice imam slomljen sak i lubina od 3 kg vanka😃😃😁😁
Osobni rekord oboren, ruke lagano dolaze sebi ( od šoka više nego borbe)
Štap okuma hexana 2.83m ?? -?? g
Rola okuma epixor 30 xt
(lagano je pročangrljala nakon ove ribe)
Funn fact o štapu, to je bio od djevojke štap koji je neslavno završio udarcem od rub mola, pa mi ga žao bilo baciti, a izašla je nova hexana i gornja sekcija više nije dostupna u trgovinama. Pa je štap dobio treću sekciju, i tako porastao za 13 cm, gramaža je tu negdje kao i prije,(10-35), a snage, na moje iznenađenje, vadeći ovoga lubina mu nimalo ne fali.
Poslano sa mog P30 Pro koristeći Tapatalk
Time to create page: 0.428 seconds