- Zahvala primljena: 492
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
bzing napisao: Biti će super interesantno gledati kako zabacuje lagane silikonce štapom namjenjenim težini bacanja 30 - 100grama.I još namjenjenim ribolovu iz barke.
Molimo prijavite se
Dizajn napisao:
bzing napisao: Biti će super interesantno gledati kako zabacuje lagane silikonce štapom namjenjenim težini bacanja 30 - 100grama.I još namjenjenim ribolovu iz barke.
Lijepo samo nejasno iz kog razloga bi štap za tataki koristio za spin ili eging s obale?
Ali ne razumiješ da je gramaža za potopljeno olovo a ne olovo koje se baca u daljinu..
Tatatki se ne baca u daljinu. Uzmi štap za inchiku 80-180grama i možeš sa obale bacati a volo bez olova.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ceco napisao: Tek sad vidim tvoju poruku. Da ovo ljeto sam imao Muthos Sonio prvi put u rukama i zaljubio sam se u taj štap. Bacali smo silikon od 10g savršeno isto tako i Stylo/jigove . Kad sam vidio štap na prvu izgledao je daleko više hard core nego on to i je. Nažalost to je liga izvan mog dosega tako da je samo na listi želja
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
BlackMarlin napisao: Ajd kad ste to riješili, pomozite i meni.
Naručio sam Zenaq PA89 za topwater, sad me frend malo razuvjerio jer na Kvarneru topwater radi samo ljeti. Preporucio mi je PA88 za neki allround.
Drugi frend kaze da je bolje uzet PA90 jer baca teze varalice.
Ciljam brancina i strijelku, bojim se da ce mi PA90 biti prejak stap za nase prosjecne ulove.
Kakva su vasa misljenja? Je li PA88 sa tezinom bacanja 10-23g dovoljan? Vjerujem da je manja riba veci gust na njemu. Nije da svaki dan dizemo ribe od 5+ kila van
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se