"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

NS Black hole Torque TP794S

Više...
Octopus's Avatar 28 Lip 2021 08:40 #1 od Octopus
Pozz svima

Prije jedno misec dana sam dobija poklon bon za Magura, a posto sam tija neki kompromis za shore jigging i da mi i dalje to bude dobar stap za po brodu, momci su mi tamo preporucili taj stap i ja san ka glamac zagriza.

E sad, ja mogu dat misljenje ovde (za ovaj period kojega san ga koristija), ali u principu bi volija da mi vi kazete sta mogu ocekivat od njega.

Znam da ce sada bit i komentara da san "promasio ceo fudbal" jer je ovo nacelno popping stap ali jbga, sta cu, bija san u stisci sa vrimenom i nisam stiga sve detaljno istrazit.

Inace proba san jigging sa minnowom od 120 gr i stap je fantastican, mekan, lagan, ali zilav do boli, inace gramaza mu je max do 125 castinga. Planiram ga uskoro probat sa obale.

Molimo prijavite se

Hamag