- Thank you received: 318
Best buy štapovi do 500kn
prošli tjedan sam nabavio novi štap za lignje OCUMA OCTANA 2,4m, odličan štap samo se još nisam privikao na njega ali doći će on na svoje mjesto. Mjesto " Zločina " - " Kupnje " , preporuka kolege PEPSIJA , a znamo da šampion zna svoj posao.
:like: :like:
Please Log in to join the conversation.
tanjo007 wrote: Pozdrav,
prošli tjedan sam nabavio novi štap za lignje OCUMA OCTANA 2,4m, odličan štap samo se još nisam privikao na njega ali doći će on na svoje mjesto. Mjesto " Zločina " - " Kupnje " , preporuka kolege PEPSIJA , a znamo da šampion zna svoj posao.
Pretpostavljam da si uzeo 5-20g?
zeusfaber wrote:
tanjo007 wrote: Pozdrav,
Pretpostavljam da si uzeo 5-20g?
da da
:like:
1. OKUMA OCTANA SPIN 270CM 10-35G
2. OKUMA HEXANA SPIIN 300CM 15-50G
Sto se tice ribe koju planiram loviti na njega je branko i strelka. Imam povremene izlete na neke lokacije gdje se moze zaletiti i palamida od par kila ali ne stavljam naglasak na nju. Mene nekako vise vuce ka octani jer po citanju sam uspio nekako zakljuciti da je bolji tj. kvalitetniji stap. Ako sam u krivu onda me ispravite.
Ukoliko imate preporuku za nesto bolje u ovom cjenovnom rangu rado cu vas poslusati.
Hvala i lp !
Sta mislite o ovom stapu. Za spinanje na moru ( branko, strelka, saruni i usate ) ili ici na Ocuma Hexanu 3,00m 15-50g ?
Danas ili sutra narucujem pa Vas molim za pomoc sto prije za koji da se opredjelim i po vasem misljenju zasto.
Hvala Vam !