- Zahvala primljena: 190
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Nije to taj, ja sam spominjao "First Cast" model, "Skyroad" je bolji, kvalitetniji i skuplji model.zeusfaber napisao: Mislim da mi je pepsi spominjao da ga imaju u Udice, ako je to taj novi Major Craft
Cijena oko 500-600kn?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
porfo napisao: ima li ko i kakva su iskustva hvale ga dosta vani
mene zanima iskustvo iz prve ruke
http://www.henry-gilbey.com/fishing-tackle/#/lure-rods-major-craft-list/
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
porfo napisao: jesi li uspoređivao duzinu ručke u oba stapa ?
cijena gore dole parsto kuna mi ne igra ulogu
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
porfo napisao: moze ako ti nije tesko .
za uzivo dog se nije problem.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Koliko znam Major Craft ima tvornice u Vijetnamu. To je jedan od razloga zašto su relativno povoljni za jedne ručno rađene štapove.oki270 napisao:
porfo napisao: ima li ko i kakva su iskustva hvale ga dosta vani
mene zanima iskustvo iz prve ruke
Porfo,
vidi blog od Henry Gibley-a, Covjek isprobava puno raznih stapova i njegova pisanja su vrlo kvalitetna.http://www.henry-gilbey.com/fishing-tackle/#/lure-rods-major-craft-list/
Ja sam osobno isprobavao Skyroad vs. Blackhole koji koristim i ovo ti je ukratko iskustvo (u tom trenu samo isprobano u ducanu) - uzmi u obzir da sam htio stap iskljucivo prilagodjen za povrsince jer je to jedino sto me interesira od tvrdih varalica. Osobno sam suzio potragu na 2 stapa:
1) Major Craft Skyroad 862 l 7-23gr
2) Black Hole Seabass final s-862S 7-20gr
Oba sam imao u ruci u Maguru, mahao s njima, isprobavao i na kraju sam se odlucio za Black Hole jer je tvrdji i pri trzanju stapom radi manju amplitudu sto u krajnjoj liniji znaci da u slucaju vodjenja povrsinaca koji rade malo veci otpor, potrebna je manja kolicina pokreta stapom da bi se animirala varka sto osjetis nakon 1-2 sata spin-a. Opcenito za spin brancina ti ne trebaju varke vece od 10 cm a one po tezini taman upadaju u range 10-20 gr tako da je range oba stapa dovoljan za takvu situaciju.
Uglavnom, MC Skyroad imaju 2 frenda, oba ga hvale. Dobar stapic normalne cijene. Ne obaziri se previse na to sto se proizvodi u Kini jer MC sve do vise srednje klase je prebacio na proizvodnju u Kinu - zato su i cijene nesto nize nego za ekvivalentni stap proizveden u Japanu. Kao all-around spin stap ce vrlo dobro posluziti i za te novce koje kosta je vrlo blizu best buy-a.
Molimo prijavite se