- Zahvala primljena: 82
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ne znam, nisam nikad imao tako jake upredenice. Ali ako znaš one lude australce, mislim da Brooksy ima prije tjedan dana neku recenziju zašto je s Varivasa i Sunline upredenica prešao na Tasline.Lukas_M02 napisao: Koju bis upredenicu jos svrstao u rangu saltiga12 da ima opciju 70-90lb najmanje 400m?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Molimo prijavite se
BlackMarlin napisao:
Ne znam, nisam nikad imao tako jake upredenice. Ali ako znaš one lude australce, mislim da Brooksy ima prije tjedan dana neku recenziju zašto je s Varivasa i Sunline upredenica prešao na Tasline.Lukas_M02 napisao: Koju bis upredenicu jos svrstao u rangu saltiga12 da ima opciju 70-90lb najmanje 400m?
Tasline možeš naručiti po metraži, on ga jako hvali, ali kako se meni čini to bi trebalo naručiti iz Australije pa je moguće da je to skupa opcija.
I WFT slovi za izuzetno jaku špagu, iako deblju od deklaracije. To je sve ono što sam čuo, ne što sam probao pa eto imaj na umu i to🤗
Po ovome što sam ja sve do sad probao, ako trebaš tako jaku upredenicu, ne loviš ušate i šaruna nego vjerojatno gofa ili tunu. A da lovim tunu, ja bi uzeo sebi Saltigu 12 u pe4 ili čak pe5 ko je možda ribolov s obale za ribu iznad 50ak kila, ne bi sekunde razmišljao 🙈 Zašto? Eto vjerujem da je na razini zadatka po ovome što sam probao.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Molimo prijavite se
Pretplati se na PLAT newsletter, znaju je imati na 50% i on će ti pomoći s tehnikalijama dostave, ako ga zamoliš. Znaš na što mislim😅Lukas_M02 napisao:
BlackMarlin napisao:
Tasline možeš naručiti po metraži, on ga jako hvali, ali kako se meni čini to bi trebalo naručiti iz Australije pa je moguće da je to skupa opcija.
I WFT slovi za izuzetno jaku špagu, iako deblju od deklaracije. To je sve ono što sam čuo, ne što sam probao pa eto imaj na umu i to🤗
Po ovome što sam ja sve do sad probao, ako trebaš tako jaku upredenicu, ne loviš ušate i šaruna nego vjerojatno gofa ili tunu. A da lovim tunu, ja bi uzeo sebi Saltigu 12 u pe4 ili čak pe5 ko je možda ribolov s obale za ribu iznad 50ak kila, ne bi sekunde razmišljao 🙈 Zašto? Eto vjerujem da je na razini zadatka po ovome što sam probao.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Brooksy koristi tasline i 600m 80lbs kosta oko 160$ pa mislim da cu uzet saltigu 12 kad nadem priliku na popustu ako bude
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ceco napisao: Koliko je dostava sa Plato?
Vidim da imaju zanimljivi upredenica na - 60% i FXR na - 40%
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Ceco napisao: Koliko je dostava sa Plato?
Vidim da imaju zanimljivi upredenica na - 60% i FXR na - 40%
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
BlackMarlin napisao: Ljagi, napiši na google PLAT Japan.
Malo im je stranica arhaicna, ali snaći ćeš se.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se