- Zahvala primljena: 448
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
I je li bilo ribe na njih ili nerogi napisao: Evo prvo malo tehnikalija
1. Iglice su 140mm, 18g (slow sinking) i 30g (fast sinking). Boja je nekakva perla bijela s laganim odbljeskom plave što se na prvu ne skuži. Izgled, osjećaj u ruci i završna obrada su po meni 9.5/10. I jedna i druga lete kao projektili i čini mi se da lijepo lelujaju u moru i pri sporom i pri bržem povlačenju.
2. Vobleri su 175mm, 24.5g. Završna obrada mrvicu lošija od ostalih varalica koje sam naručio (ali i dalje bi rekao 8.7/10), imaju najkvalitetnije trokuke (što ne znači da na ostalima trokuke ne valjaju, opisati ću situaciju s kopijom manica niže). Unutra su klizna olova tako da isto masu lete, rad im je odličan, lijepo se valjaju u moru.
3. Kopije manica su 99mm, 18.5 grama. Završna obrada 10/10, po meni najbolja od svih varalica koje sam uzeo. Isto super lete i što se tiče rada ne vidim razliku između originala (nisam ga imao jučer sa sobom, ostao mi je u drugoj kutiji ali ću danas ili sutra uzeti i jednu i drugu varalicu pa detaljnije usporediti). Što se tiče trokuka jučer sam slučajno zakačio jednu stijenu u plićaku i uspio sam nekako osloboditi varalicu nakon dosta potezanja i mijenjanja pozicije, na način da se trokuka iskrivila. Ali zbilja sam čupao kao sivonja, tako da mislim da su trokuke više nego čvrste da izdrže ribe koje će se kačiti na njih i ne vidim potrebu da ih se mijenja.
Što se tiče ulova, 2 i pol sata sam bacao i isprobao sve varalice ali nula bodova
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se