- Zahvala primljena: 17
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Obavezno! Izgledaju odlicno samo je pitanje kako ce pasat velicina udice na ove silikonce sta planiram narucit...dasy27 napisao: Ja sam naručio ove u 5g i 7g. Trebali bi doći možda i sutra. Već tjedan dana stoji na trackingu da su stigli do naše pošte ali nikako da poštar donese. Mogu ti dojmove i slike ostaviti kad stignu.
a.aliexpress.com/_dZcS0P3
Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Vjerujem da ocekujes slike al cini mi se nista od njih. Danas sam bio u posti. Isao pitati zasto jos nema paketa, i kaze teta na salteru da je taj paket urucen 21.4. pa sam trazio da idem u ured kod sefice i ona je donjela iz arhive papir na koji "sam se potpisao". Rukopis i potpis ni slicni mom. Vidit cemo sta ce dalje bitiSepo92 napisao:
Obavezno! Izgledaju odlicno samo je pitanje kako ce pasat velicina udice na ove silikonce sta planiram narucit...dasy27 napisao: Ja sam naručio ove u 5g i 7g. Trebali bi doći možda i sutra. Već tjedan dana stoji na trackingu da su stigli do naše pošte ali nikako da poštar donese. Mogu ti dojmove i slike ostaviti kad stignu.
a.aliexpress.com/_dZcS0P3
Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk
Sent from my PCT-L29 using Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Jesu ga "nasli" na kraju ili sta?Ceco napisao: Najvjerojatnije ti je Poštar podpisao.
Imao sam takav slučaj u obitelji sa Tv-om sa ekupi.
Evo probati ukrasti mali paketić ali hp express pošiljku od 9000kn baš moraš biti kreten.
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se