"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

Savjet za varalice

Više...
mirko6427's Avatar 16 Stu 2020 19:32 #1 od mirko6427
Savjet za varalice was created by mirko6427
Pozdrav
Dobio sam na poklon svijetleće silikonske varalice imitacije lignje veličine 10cm. Zanima me čemu služe i što se s njima lovi i kojom tehnikom. Ne znam je li se na njih stavlja jig glava ili... Imaju probijenu rupu uzduž cijele varalice.

I još jedno pitanje malo glupo nevezano za ovu temu. Kada se špula isprazni je li se može upredenica nadodat jer mi je ostalo još 80 metara i ne znam što ću s njom ili treba kupovati novu.

Hvala unaprijed na odgovorima

imgur.com/a/59Ggbgd

Molimo prijavite se

Više...
Paragon's Avatar 16 Stu 2020 22:32 #2 od Paragon
Replied by Paragon on topic Savjet za varalice
Te varalice se koriste u jiggingu neznam za spin.
A za rolu ...
Radije kupi jeftinu pandivjernu pa podmotaj ispod te upredenice taman da ti popuni špulu.
Nema smisla dodavat upredenicu na upredenicu tj vezivat čvor upredenica-upredenica.Ne znam koliko imaš upredenice na roli... Za jigging imam 200-300 metara, a na spin rolama 100-150 metara i ispod su podmotane pandivjerne...
Hvala: mirko6427

Molimo prijavite se