- Zahvala primljena: 290
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
oki270 napisao: Jel itko pokusao "usutkati" sakuru naju 105? Imam jednu suptilnu poziciju gdje ne igraju glasne varke pa mi je ideja ubiti zveckavost...naravno problem je da se ne zezne balans. Za sad mi pada na pamet pokusati magnetizirati kuglice u zvecki pod pretpostavkom da su feromagnetske a ne recimo od inoxa 316. Vadjenje kuglica ne dolazi u obzir jer nestane balans. Eventualno mozda napraviti malu rupu na dnu varke kod zvecke pa kapnuti kap super ljepila da drzi kuglice slijepljene skupa a da ssvejedno se mogu pomicati pri zabacaju? Any ideas?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao:
oki270 napisao: Jel itko pokusao "usutkati" sakuru naju 105? Imam jednu suptilnu poziciju gdje ne igraju glasne varke pa mi je ideja ubiti zveckavost...naravno problem je da se ne zezne balans. Za sad mi pada na pamet pokusati magnetizirati kuglice u zvecki pod pretpostavkom da su feromagnetske a ne recimo od inoxa 316. Vadjenje kuglica ne dolazi u obzir jer nestane balans. Eventualno mozda napraviti malu rupu na dnu varke kod zvecke pa kapnuti kap super ljepila da drzi kuglice slijepljene skupa a da ssvejedno se mogu pomicati pri zabacaju? Any ideas?
Što je bilo? Bune se susjedi?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
MIRAN napisao: Jesi isproba, kakvi su rezultati ili tek slijedi
Za nas radoznale malo više rezultata i tehnički pojedinost npr. dužina težina veličina udica koje su montirane a prvenstveno da li je bilo ulova?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
svaboold napisao: Dal se prodaju te varalice ili samo radis za sebe ?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se