- Zahvala primljena: 0
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Tars napisao:
P.S. Pomozite covjeku da umjesto bokserica i pidzame dobije nesto sto stvarno zeli😂
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Tars napisao: znaci ako mi uspije kupnja svega ovoga, morat cu mu pokazati vase poruke haha! hvala na podrci, kad si neznalica puno znaci
)
Molimo prijavite se
Tars napisao: znaci ako mi uspije kupnja svega ovoga, morat cu mu pokazati vase poruke haha! hvala na podrci, kad si neznalica puno znaci
)
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Tars napisao: Pozdrav decki!
Ovdje opet ona Tara sto je htjela decku kupiti opremu za jigg,ali nazalost njegovo drustvo me prestiglo i kupili su mu umjesto mene( isao je odmah isti dan isprobati sto mi govori da vec onda ima i multiplikator ili stacionarnu( nisam previse ispitivala), ali sad trebam novu ideju pa ako ste raspolozeni pisite mi
dakle stap vise nije opcija, ne znam sto mogu uzeti a da je fora, ali i korisno za jigg. Gledala sam malo i one bazene za zivu jesku(lignje valjda) pa mozda to i nekoliko Duo mamaca( sarenih fejk ribica nemam pojma kako se to zapravo zove). Evo ako stvarno ni ovo ne uspije, idem po bon u maguro pa neka ide zivot, ispucah sve poene sad
Molimo prijavite se