"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

Solpara SPJ S-64 LJ,PENN CONFLICT LIGHT JIGGING 40-120 ili BLUE(PINK) SABER

  • Paragon
  • Paragon's Avatar Autor teme
  • Majstor foruma
  • Majstor foruma
Više...
Paragon's Avatar 18 Tra 2021 14:31 #1 od Paragon
Ima li tko navedene štapve? kakvi su sa inchikuima do 120 gr? Dali su kolci ili su malo mekši štapovi?
Htio bih kupiti dragoj da ima laganiji štap dok je sa mnom dok čekamo parangale.Ciljane dubine su od 40 do max 60 metara sa ovim štapovima i max 120 gr inchikui i kabure .(čitaj većinom 60-100 gr)
Upario bih joj ga sa Daiwa BG 2500.
Komplet mora biti ovako lagan jer ima ozlijeđenu ruku za koju je pitanje dali će ikada zacijeliti. (ne može dugo baratati sa teškim priborima) Ciljana lovina su arbuni,orade,kanjci i slilčna sitna ribica na koju naleti dok čekamo parangale da joj nije dosadno na brodiću.
Dosada sam je navukao na LRF pa bih je htio navući i na Light Jigging da ne moram ovisiti o ekipi koja je često u suprotnim smjenama od moje ili o mome ocu da mi asistira sa upravljanjem brodićem dok se vadi parangal. Jer stvarno je teško pogoditi smjene i rijetko idem na parangale uopće.A ona je samim ribolovom zaluđena.Pogotovo ovim light tehnikama gdje se uvijek nešto događa i isčeprka sa dna.Postala je veći psiho nego ja sam što se toga tiče.

Ja osobno radim sa 150+ grama inchikuima što je za nju ipak prejaka i preteška oprema. (rola 4000 po Daiwi i štap 120-300gr )
Vodio sam je na kanačanicu (bulentin) sa olovima do oko 100 gr i to joj najviše odgovara sa brodića. Što se mene tiče ja njoj mogu asistirati slobodno jer meni nikad nije dosadno na barci , a htio bih nju povesti sa sobom. Doduše težak joj je štap koji trenutno imam + rola koja je uz njega pa sam kupio Daiwu BG 2500 za LRF i da joj posluži za Light jigging.


Svaki savjet prijedlog i kritika dobrodošli.

P.S. Gledao sam Cinnetic Explorer 40-100 gr u Barke koji nikako da dođe ponovno na stanje.

Budget do oko 800kn za štap novi,a može i polovni neki ispod 800kn u extra stanju.Može i Saber polovni.
Obavezno spin izvedba.

Molimo prijavite se

Više...
Dida's Avatar 18 Tra 2021 21:03 #2 od Dida
A Ecpliz nebi odgovarao ili..

Molimo prijavite se

  • Paragon
  • Paragon's Avatar Autor teme
  • Majstor foruma
  • Majstor foruma
Više...
Paragon's Avatar 20 Tra 2021 15:18 #3 od Paragon
Imam ga za jače igre i panulu. Ovo bi mi bilo nešto lakše za curu.

Molimo prijavite se