"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

Brodom preko granice...

  • maf
  • maf's Avatar Autor teme
  • Novi korisnik
  • Novi korisnik
Više...
maf's Avatar 07 Lip 2015 13:52 #1 od maf
Brodom preko granice... was created by maf
Zanima me koja su pravila ako odem brodicom (dakle bolje reći čamcem, do 7 m) u sloveniju ili crnu goru, ili bilo gdje drugdje preko granice.
Npr, evo situacije... Sada, pred kraj 6 mjeseca brodom ću biti u Poreču. Ono što bi možda volio vidjeti je Piran - dakle otišao bi čamcem u Sloveniju i vjerovatno tamo noćio. Što kad dođem tamo? koja su pravila? kako se prijavim? da li idem na granični prijelaz ili kako se to radi?
Da li zna netko, nisma uspio pronaći neki suvisao tekst o tome na netu.

Molimo prijavite se

Više...
Damir's Avatar 07 Lip 2015 20:48 - 07 Lip 2015 20:58 #2 od Damir
Replied by Damir on topic Brodom preko granice...
Ako ćeš u Piran, onda se javi MUP-u u Umagu i reci im da želiš u Piran i oni će obavit nekakav izvid broda i papira. Kad uploviš u Piran, isto tako, javi se Policiji ili Kapetaniji i to je to. Svaka plovidba tuđim teritorijalnim morem a da se nisi prijavio najbližim lučkim vlastima, za sobom povlači pozamašne novčane kazne.
Isto tako, ako želiš u Crnu Goru, javi se MUP-u u Dubrovniku i oni će ti dat najpreciznije upute, obzirom da Crna Gora još nije članica EU. No svejedno, tvoj posjet bi trebao biti turističke prirode pa tu ne vidim nikakve zavrzlame ni probleme.

nijedna bolest nije zdrava
Zadnja izmjena: 07 Lip 2015 20:58 od Damir.

Molimo prijavite se

Više...
zeusfaber's Avatar 07 Lip 2015 23:19 #3 od zeusfaber
Replied by zeusfaber on topic Brodom preko granice...
Ma vraga turističke prirode, ide im svu ribu poloviti :lol:
Hvala: AnalPheasant

Molimo prijavite se